Na jarenlang daten gaan wij trouwen in Amsterdam

1 min gelezen

Na zoveel jaar met elkaar afspraken te hebben gehad, gaan wij trouwen Amsterdam. Meer dan tien jaar kennen wij elkaar nu al na een afspraak via een dating bureau. In eerste instantie gingen onze afspraakjes alleen via het internet, maar op een dag besloten wij om elkaar te ontmoeten. Vanaf die dag was de vonk al overgesprongen en werd de liefde alleen maar heviger. Nu, na tien jaar, hebben wij de knoop doorgehakt en willen wij gaan trouwen. Via Mullers Floral Art hebben wij een afspraak gemaakt om onze bijzondere dag nog mooier te maken. 

Wat een mooie dag

Dit bedrijf kan zoveel voor je betekenen als het gaat over bijvoorbeeld een mooie aankleding, een bijzonder boeket en ga zo maar even door. Vanaf het moment dat wij de plannen hadden om te gaan trouwen in Amsterdam wisten wij al welk bedrijf wij hiervoor gingen inschakelen. Dit komt omdat wij eerder op een bruiloft waren en daar was alles zo mooi versierd. Hier spraken wij af,  mocht het ooit zover komen, wij dit ook wilden hebben. 

Meteen toen wij een datum hadden vast staan hebben wij een afspraak met Mullers Floral Art gemaakt. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en hebben zij de rest geregeld. Het resultaat was geweldig!