10 Dating Tips Iedere alleenstaande vrouw boven de 50 moet weten voor de beste 50plus match

2 min gelezen
Op zoek naar een date

50plus match Tip #1 – Je kunt het beste zowel je korte termijn als je lange termijn dating doelen op papier zetten. Mijn korte termijn doelen waren het ontmoeten van nieuwe en interessante mannen en ik wilde plezier hebben met mensen die met mij uitgaan.

Mijn doel op lange termijn was om een geëngageerde relatie te hebben. Beide werkten goed voor mij en ze kunnen dat ook voor jou doen als je met deze oefening aan je dating reis begint.

50plus match Tip #2 – Stop met het maken van excuses voor het niet daten via 50plus match

Ik hoor veel vrouwen zeggen: “Nu is niet het juiste moment (en ik vraag hen of het nu niet het juiste moment is, wanneer dan wel?) of ze moeten 10 kilo afvallen voordat ze zelfs maar aan afspraakjes kunnen denken. Dit soort denken komt voort uit angst.

Als je je zo voelt, neem dan een klein stapje en ga op een datingsite als 50plus match. Als je eenmaal een stap hebt gezet en je hebt een beetje succes gehad, zal de volgende stap een stuk makkelijker zijn.

Dating online

50plus match Tip #3 – Het niet begrijpen van de taal die mannen spreken en horen kan je ervan weerhouden om een goede kerel te vinden. (tussen haakjes, het zijn geen vrouwen in mannenlichamen!). Mannen houden er niet van om over gevoelens te praten, hoewel ze veel emotioneler zijn dan je denkt.

Ze weten gewoon niet hoe ze het moeten uitdrukken. Door de taal te leren spreken en te horen, zul je merken dat je steeds vaker in je behoeften wordt voorzien zonder dat je steeds opnieuw hoeft te vragen wat je wilt.

50plus match Tip #4 – Beëindig de cyclus van overdreven perfectionistisch zijn over wat mannen moeten hebben om met je uit te gaan

Het is veel belangrijker om iemand te zoeken die je aan het lachen maakt en je hart zal openen dan om een man te vinden die 1.90 cm lang is.

50plus match Tip #5 – Ga uit je comfortzone en date mannen die anders zijn dan je gebruikelijke type

Je gebruikelijke type heeft je in het verleden niet gelukkig gemaakt, dus waarom zal hij je nu gelukkig gaan maken?

Liefde vinden

50plus match Tip #6 – Stop met daten vanuit je geest en begin met daten vanuit je hart

Je hart wil niet noodzakelijkerwijs wat je geest doet als het gaat om een man. Vergeet niet dat je geest altijd probeert om je veilig en in je comfort zone te houden.

Je hart wil dat je je geliefd, gekoesterd en aanbeden voelt wat zijn kwaliteiten die je wilt in een man als een van je doelen is om een lange termijn relatie aan te gaan.