Wat dacht u ervan om een buttplug te kopen?

3 min gelezen

Een vriend van mij heeft onlangs zijn relatie uitgemaakt met zijn vriendin want hij vond er niets meer aan met haar. Ik moet zeggen dat het voor mij altijd een raadsel was wat die twee bij elkaar hield want ik had altijd sterk het idee dat deze vriend van mij helemaal niet op vrouwen viel. Ik heb daarom met hem gesproken na afloop van de breuk met zijn vriendin en hij gaf toen ook wel aan dat hij vaak twijfelde over waar hij nou precies op viel. Hij is heel conservatief opgevoed en hij is niet veel gewend anders dan mannen die met vrouwen trouwen en kinderen krijgen. Hij vond het ook lastig om op onderzoek uit te gaan, dus ik dacht dat het niet verkeerd zou zijn om hem daar een handje bij te helpen. Ik wist dat ik hem niet gelijk op een man moest afsturen, dus heb ik voor hem naar een seksspeeltje gezocht. Ik dacht dat wanneer ik voor hem een buttplug kopen zou, hij daar eens een heel andere ervaring mee zou kunnen hebben. Het buttplug kopen is voor mijzelf niet iets nieuws, want ik verslijt die dingen sneller dan dat mijn schoenen slijten. Omdat ik iedereen het buttplug kopen aan kan raden, wilde ik dus ook graag voor mijn goede vriend een buttplug kopen omdat hij dan een eerste stap kon zetten op weg naar een heel andere seksuele beleving. Als ik een buttplug kopen ga, dan doe ik dat meestal bij de winkel bij ons in de stad, maar deze was nu dicht dus leek het mij leuk om te kijken of ik ook online een goede buttplug kopen kon. Dat bleek zeker het geval te zijn, sterker nog, online kun je heel veel meer mogelijkheden vinden dan je bij ons in de stad ooit zult kunnen doen. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat heel veel mensen een buttplug kopen niet altijd heel prettig vinden om live te doen. Anoniem online een buttplug kopen is dan veel fijner. Ik ging kijken waar ik een goede buttplug kopen kon voor mijn vriend en ik heb toen de fantastische site toysforjoy.nl gevonden.

Ik kon een goede buttplug kopen via deze site

Ik ben door het zeer ruime aanbod van de site toysforjoy.nl gegaan en ik zag dat je hier voor een heel goede prijs een goede buttplug kopen kunt. Ik zag ook dat de kwaliteit heel goed was, dus ik wilde graag deze buttplug kopen voor mijn vriend. Ik had het ding al heel snel in huis en ik vond het een beetje spannend om het te geven, maar mijn vriend reageerde er heel enthousiast op en is gelijk naar huis gegaan om hem te proberen.

Mijn missie is geslaagd

Ik ben blij dat ik een buttplug kopen ging want inmiddels is mijn vriend optimaal aan het ontdekken gegaan en ik hoor alleen maar positieve geluiden van hem. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik op toysforjoy.nl terecht ben gekomen
  • Ik ga hier binnenkort ook een buttplug kopen voor mijzelf
  • Ik raad deze site aan iedereen aan die ook wat meer wil

Ik hoop dat u hier op de site ook kunt vinden wat u nodig heeft.