Sensuele fotograaf

1 min gelezen

dscinEen goede sensuele fotograaf in Den Haag

Mijn partner en ik vereeuwigden onze liefde door een tattoo te laten zetten. Ik aan mijn rechterzijde, zij aan haar linkerzijde. Het is een intiem teken dat we bij elkaar horen. Helaas is deze tattoo in het dagelijks leven nooit door iemand te zien. Het leek ons daarom prachtig om onze lichamen te laten vereeuwigen. Maar ja, hoe doe je dat? Je stapt niet zomaar een fotografiezaak binnen met het verzoek om een sensuele naaktfoto. Dat we lesbisch zijn, maakt die vraag er zo mogelijk nog lastiger op. Na wat googelen op internet vonden we gelukkig een sensuele fotograaf in Den Haag.

naakterotische fotografieEen uniek naaktportret

We maakten kennis met Michiel Visser, een aardige man. Voor hem was gelukkig niets te gek, wij konden met al onze wensen bij hem terecht. Dat wekte direct al een sfeer van vertrouwen. Ik vertelde hem dat we geen vulgaire foto wilden, maar een prachtige zwart-wit foto genomen vanaf onze zij. Hoe we dat precies wilden – staand, liggend of zittend – wisten we nog niet precies. Het was in ieder geval belangrijk dat onze tattoo’s liefdevol vereeuwigd zouden worden.
De gemakkelijke sfeer heeft zeker bijgedragen aan een prachtfoto. Hij hangt nu ingelijst bovenaan onze trap. Toch zag mijn moeder hem laatst en ze zei: “Goh, die is prachtig!” Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Na vele jaren lijkt ze eindelijk onze relatie te accepteren. Zou de foto er heel misschien toch iets aan hebben bijgedragen?