Hoe kies je de juiste vibrator?

2 min gelezen

Denk je erover een vibrator te kopen? Dan kan het aanbod erg overweldigend zijn. Vibrators zijn erg populair, voor jong en oud. Je kunt ze niet alleen in je eentje gebruiken, maar zeker ook samen met je partner. Hoe zorg je dat je een geschikt exemplaar aan de haak slaat? We helpen je graag bij het maken van een keuze voor een vibrator.

Waarvoor ga je de vibrator gebruiken?

Allereerst is het goed om te bepalen waar je de vibrator precies voor gaat gebruiken. Iedereen vindt iets anders fijn. Wil je dit seksspeeltje bijvoorbeeld vooral gebruiken tijdens de seks, of is het de bedoeling dat je hem erbij pakt als je ‘s avonds alleen in bed ligt? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je hem voor allebei deze situaties zou willen.

Naar wat voor soort stimulatie ben je op zoek?

Veel vrouwen kiezen voor een seksspeeltje die hun clitoris stimuleert. Dit kun je doen met vrijwel iedere vibrator. Sommige vibrators beschikken over een speciaal ‘vlindertje’ waarmee je dit gemakkelijker kunt doen. Er bestaan ook veel vibrators waarmee dubbele stimulatie mogelijk is. Deze breng je in, waarna het je zowel inwendig als uitwendig stimuleert. Zo kom je gegarandeerd tot een beter hoogtepunt. 

Het formaat van de vibrator

Er zijn ook verschillen als het aankomt op het formaat van een vibrator, net als bij een dildo het geval is. Je keuze voor een bepaald formaat hangt af van jouw eigen persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen vinden een mini vibrator prettig, terwijl anderen liever een wat groter exemplaar hebben.

Verschillende standen

Dan zijn er ook nog vibrators met één of twee trilstanden, terwijl anderen er veel meer hebben. Ook dit is weer afhankelijk van wat jij fijn vindt. Het is vooral vaak een kwestie van uitproberen. Neem een kijkje bij Christineleduc en ontdek welke vibrator jou het meeste aanspreekt.