Glijmiddel zonder bindmiddelen? Shop bij Xman-Store.nl

1 min gelezen

Er zijn vele soorten glijmiddel op de markt. Sommige glijmiddelen zijn goed, andere glijmiddelen zijn iets minder goed. Wat velen niet weten, is dat er in veel glijmiddelen bindmiddelen zitten. Dit is niet prettig, want bindmiddelen in glijmiddel zorgen voor irritaties in en rond de geslachtsstreek bij vrouwen. Heb jij last van irritaties na het vrijen? Koop dan glijmiddel zonder bindmiddelen bij Xman-Store.nl.

Glijmiddel op siliconenbasis

Xman-Store.nl verkoopt het populairste glijmiddel van dit moment, namelijk glijmiddel op siliconenbasis. Dit glijmiddel is lekker zacht, blijft lang zacht en droogt niet in, zelfs niet na urenlange seks. Ook kan het glijmiddel onder de douche of in bad gebruikt worden. En om vrouwen met irritaties na het vrijen tegemoet te komen, bevat het glijmiddel op siliconenbasis van Xman-Store.nl geen bindmiddelen. 

Glijmiddel op waterbasis

Gebruik je liever glijmiddel op waterbasis? Dan zit je ook goed bij Xman-Store.nl. Ook dit glijmiddel kun je namelijk eenvoudig en snel aanschaffen in onze online shop. En net zoals bij het glijmiddel op siliconenbasis het geval is, bevat ook dit glijmiddel geen bindmiddelen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken om irritaties in en rond de geslachtsstreek na de seks, als je glijmiddel van Xman-Store.nl gebruikt tussen de lakens.