Bouw zelf de spanning op

2 min gelezen
sexy catsuit

Een romantisch avondje begint natuurlijk met een beetje uitdagende kleding, iets dragen waarbij je partner wel een tipje van de sluier kunt zien maar niet alles. Uitdagend of kinky, draag waar je denkt je partner compleet mee te verleiden. Een sexy catsuit is er in verschillende uitvoeringen en materialen. Je draagt waar jij je lekker in vindt, en wat je partner opwindend vind want daar draait het tenslotte om. Verleid je partner om er een onvergetelijke avond van te maken met elkaar.

sexy catsuit

Accentueer de rondingen van je lichaam

Als je de rondingen van je lichaam wilt accentueren is een catsuit het geschikte kledingstuk. Omdat het heel je lichaam bedekt kun je precies de mooie vrouwelijke rondingen laten zien om je partner mee te verleiden. Lovedokter.nl heeft verschillende uitvoeringen, wil je net iets meer laten zien of houd je meer de spanning erin bij een exemplaar waar je niet veel ziet? Een exemplaar wat bestaat uit visnet stof laat veel zien van je lichaam, terwijl bij een meer bedekt exemplaar perfect geschikt is om de spanning op te bouwen.

Ook kinky is beschikbaar bij Lovedokter.nl

sexy catsuit

Vind je een latex of leren catsuit spannend om je partner mee te verleiden? Of wil je als meesteres een nog dominantere uitstraling creëren. In combinatie met een masker ben je niet herkenbaar, ideaal als je naar een kinky feestje gaat. Hierbij worden de mannen gedomineerd door een vreemde dame, iets zij altijd wel spannend vinden. Niet precies weten wie er achter schuilt. Wat je ook spannend of leuk vind, er is van alles verkrijgbaar voor iedereen.